Iedereen heeft er wel een, van Netflix kijken tot sporten. Dood gewone hobby’s zoals vele kennen. Ook zijn er mensen die een iets andere hobby hebben dan jij.

Met speelgoed de wereld rondreizen

Elk kind doet dit stiekem al, toch zijn er ook volwassenen die hier een hobby van maken. De bedoeling is om een speelgoedje overal mee naar toe te nemen, en als bewijs dat jij en je bepaalde speeltje op een bepaalde plaats bent geweest. Maak je er een foto van en deel je deze op sociaal media.

Hond verven

Deze hobby is vooral populair in China, het kost je een hoop tijd en je kan er uiteindelijk ook een hoop geld mee verdienen. De gene die zijn hond het uniekst heeft gecreëerd kan er zo 30.000 dollar mee winnen.

Navelpluisjes verzamelen

De pluisjes die achter blijven in je navel, iedereen heeft ze wel eens. Echter zijn er mensen die dit verzamelen en er een hobby van maken, zo heb je de Australiërs Graham Barker. Hij verzamelde de pluisjes al sinds 1984. Wel word duidelijk gemaakt dat het gaat om alleen zijn eigen pluisjes.

Grootste bal met verf

Mike Carmicheal uit Indiana moest eens een basketbal verven, hieruit ontstond zijn hobby. Momenteel bezit hij de bal met de meeste lagen verf, en deze heeft momenteel maar liefst 894+ lagen.

Vormen uit zeep krassen

Deze hobby is misschien niet eens een van de gekste en klinkt enigszins nog normaal. In Thailand zijn ze er uren mee bezig en worden deze creaties als souvenirs verkocht.

Vorkbuigen

Het buigen van vorken word in Japan gezien als een ontspanning, het doel kent iedereen onderhand van de magische trucjes. Met een minimale inspanning moet het vorkje worden gebogen.

Rijst verzamelen

In België is er een oud paar die al heel wat jaartjes rijst verzamelen. En het word niet bewaard overigens, het oud paar is aanwezig bij zoveel mogelijk huwelijken en vegen na afloop de rijst die de gasten naar het bruid paar gooien op.

Eenmaal thuis aangekomen word het rijst gezeefd, afgespoeld en op het vuur gezet. Vervolgens word die als rijstpapje gemaakt en smikkelen ze het lekker op.

Waarnemer

Een reporter geeft ter plaatse een live verslag en op de achtergrond heb je altijd wel iemand die graag in beeld wilt komen. Hiervan heb je mensen die dit als hobby doen. Paul Yarrow verscheen al heel vaak op belangrijke evenementen van bijvoorbeeld BBC, UTV, Channel 4, Sky News.

Zijn grootste wens is om in Big Brother te verschijnen. Tot die tijd brengt hij zijn tijd door om op de Britse televisie te verschijnen.

Dead body guy

De persoon Chuck Lamb heeft een heel erg opmerkelijke hobby. Dood spelen, hij kreeg zijn vrouw zover om foto’s en video’s te maken waarbij hij speelt als lijk.

Glas eten

Iedereen heeft gewoon eten en geniet hier van. Ook heb je mensen die van het eten van glas een hobby maken. Ze bestaan echt.

Geef een reactie