10. Holiday in the Wild

De zoon van Kate (Kristin Davis) is net het huis uit om te studeren, waarna haar man plotseling hun huwelijk verbreekt. Kate besluit om het heft in eigen handen te nemen en gaat op safari in Afrika. Hier helpt ze met het redden van een verdwaalde olifantenbaby en bloeit ze op tussen de dieren en de ongerepte Afrikaanse natuur. Ze besluit om tot kerst te blijven, waarna haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

9. The Knight before Christmas

Sir Cole ((Josh Whitehouse) ) wordt door een tovenares uit de middeleeuwen gehaald en direct naar het heden getransporteerd. Hij moet zijn weg zien te vinden in deze moderne wereld, wat hij doet met behulp van Brooke (Vanessa Hudgens). Zij is een scheikundelerares die haar vertrouwen in de liefde heeft verloren. Ze groeien langzaam naar elkaar toe, waardoor Sir Cole twijfelt of hij zijn oude leven wel zo erg mist.

8. How the Grinch stole Christmas

Dit verhaal van Dr. Seuss hoort bij de meest beroemde kerstverhalen ter wereld. De chagrijnige en eenzame Grinch kijkt vol walging toe hoe de Who’s zich klaarmaken voor kerst. Hij wil hun kerstvreugde vernietigen en besluit om kerst te stelen. Kan zijn hart toch leren om van kerst te houden?

7. Let it Snow

Kerstmis is de tijd waarin alles verandert. Dat geldt helemaal voor de jongeren van een klein dorpje dat wordt ondergesneeuwd. Des te meer tijd ze met elkaar doorbrengen, des te meer ze ontdekken dat hun oude en nieuwe vriendschappen meer betekenen dan ze vooraf hadden gedacht. Deze film is gebaseerd op een boek van John Green, schrijver van The Fault in Our Stars.

6. A Christmas Prince 3

In dit nieuwe deel van de Christmas Prince serie verwachten Amber en Richard hun eerste kindje. Terwijl ze dit heugelijke nieuws vieren, ontvangen ze gasten uit een ver koninkrijk. Het doel van deze ontmoeting is om een eeuwenoude wapenstilstand te onderhouden, maar dit bezoek zorgt ervoor dat er misschien wel een vloek zal rusten op het gelukkige echtpaar.

5. Elf

Een van de grappigste kerstfilms ooit gemaakt. Buddy (Will Ferell) werd als baby in een weeshuis achtergelaten, waarna hij in een zak met cadeautjes kroop en meegenomen werd naar de Noordpool. De kerstman adopteerde hem en voedde hem op als een echte kerstelf. Wanneer Buddy eenmaal volwassen is, komt hij tot de ontdekking dat hij anders is dan andere elven, en gaat op zoek naar zijn verleden in New York.

4. The Princess Switch

De hertogin van Montenaro wil aan haar eigen leven ontsnappen en besluit om van leven te ruilen met Stacy (Vanessa Hudgens), een look-a-like. Dat wordt problematisch wanneer allebei de dames als een blok vallen voor iemand uit andermans leven. De hertogin wordt verliefd op een collega van Stacy, terwijl Stacy op de verloofde van de hertogin valt. Dat maakt kerst een stuk ingewikkelder.

3. Holiday Rush

Rush Williams werkt al jaren als een populaire radio-dj, maar wordt vlak voor de kerst ontslagen. Hij wil zijn kinderen nog altijd een geweldige kerst bieden, maar weet niet hoe hij dat voor elkaar moet krijgen. Dan krijgt zijn producer het idee om een radiostation te kopen, zodat Rush zijn show voort kan zetten. Dat kost alleen flink wat geld, waardoor de dj en zijn kinderen van een minder luxe kerst moeten gaan genieten.

2. Klaus

Deze animatiefilm draait om de egoïstische Jesper. Zijn ouders willen hem een lesje leren en sturen hem naar het noorden, waar hij post moet rondbrengen voor hun eigen postbedrijf. Hier leert hij de mysterieuze speelgoedmaker Klaus kennen. Ze besluiten de handen ineen te slaan om samen spoelgoed te bezorgen bij talloze kinderen.

1. The Christmas Chronicles

Teddy en Kate Pierce hebben het briljante idee om laat op te blijven tijdens kerstavond, zodat ze de kerstman kunnen filmen. Dit plan loopt anders dan gedacht. Zodra ze de kerstman (gespeeld door Kurt Russell) zien, grijpen ze hun kans om in de slee te kruipen. Hierdoor beleven ze een onvergetelijke reis, samen met de kerstman die de hele nacht speelgoed rondbrengt.

Geef een reactie