Top 10 Lelijkste auto’s

0
52

Van plan om een nieuwe pareltje te kopen? De ruime keuze is soms heel moeilijk om de juiste auto in te vinden. Echter hebben we ook te maken met simpel weg super lelijke voertuigen. Hier heb ik een leuk lijstje voor je. Misschien voor jou wel is een pareltje?

We starten dit lijstje met de 10de plaats, we beginnen ietsjes anders dan met de top10 lelijkste huizen, we houden dit keer de lelijkste voor de laatste.

10. Pontiac Trans Sport

Misschien dachten ze bij Pontiac van, “Laten we een strijkbout en auto in 1 maken” deze super mooie auto werd geproduceerd tussen 1990 en 1999. Jaja we moesten 10 jaar lang dit lelijke gedrocht in productie zien.

9. Diahatsu move

Diahatsu hebben uberhaubt al weinig mooie auto’s maar deze spant zeker de kroon. Als je er al een ziet rijden wil je dat ie zo snel mogelijk van de weg “move”

8. Toyota Prius

Hierbij verschillen smaken enorm, de een vind het een prachtige auto, de anders vind hem afschuwelijk. Met de andere mensen ben ik het volledig een. Konden ze echt niks moois maken aan de Prius? Vooral de eerste modellen moesten ze behoorlijk aan de lcd gezeten hebben.

7. Nissan Cube

Heel af en toe zie je er een rijden, en meteen doen mijn ogen er pijn van alsof er spontaan iemand in mijn ogen prikt. Hoe hebben ze dit ooit kunnen ontwerpen? Wat dachten ze bij Nissan aan het ontwerptafel?

6. SsangYong Rodius

Een merk voor vele onbekend, maar daardoor ontkomt ie niet aan het lijstje. Hij is gewoon verschrikkelijk lelijk, Net alsof ze een begrafenisauto, camper en bus in 1 wouden maken.

5. Renault Grand Espace

Ja je ziet ze best veel rijden, en ze schijnen best lekker te rijden. Maar uiterlijk mankeert ie echt enorm veel aan. Mij zal je er nooit in zien rijden in ieder geval. Wat een oerlelijk ding is dit.

4. Mercedes Vaneo

Als je denkt aan Mercedes zou je denken aan luxe wagens die er gelikt uitzien, toch heeft ook Mercedes zo zijn momenten om een flink aan de coke te zitten tijdens het ontwerpen.

3. Nissan Micra CC

Misschien zijn er vele die een andere mening hebben op deze, maar ook bij deze auto had het allemaal veel mooier gekund. Gewoon niks past bij dit model.

2. Citroen C-Zero

Wat vele moderne auto’s tegenwoordig hebben, weinig smaak en alles is het net niet. Zo ook bij Citroen, wat dachten ze toen ze deze auto maakte?

En dan komen we bij de nummer 1.

De Fiat Multipla

Ja wat dachten ze? Laten we een auto verzinnen voor 6 personen, voorin 3 en achterin 3. En laten we de ramen super groot maken. Met een vetbult met 2 lampen. En weet je wat, laten we eerst met zijn alle gaan blowen en daarna verder alles ontwerpen. En zo ontstond de Fiat Multipla! Wat een pracht van een auto.

Geef een reactie